5 Martie 2019

Galeria apARTe, Iași

O expoziție curatoriată de MATEI BEJENARU cu participarea studenților masteranzi Foto-Video de la Iași și București:
VLAD ALBU / IOANA BERDAN / ROBERT BOUARIU / ANDREI BOTNARU / SILVIA CONSTANTIN / LARISSA DANILOV / ALICE FERARU / MIHAI FLOREA / FRANCESCA IGNAT / MIRCEA HRISTESCU / MĂLINA MONCEA

Evenimentul este co-organizat de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și Asociația Centrul de Fotografie Contemporană, Iaşi, ca parte a programului „Arhiva fotografică și istoria în transformare / memorie și cercetare”. Programul are ca punct de pornire colecția fotografică a lui Mihai Oroveanu și este inițiat și organizat de Asociația Salonul de proiecte, București.

Program finanțat de Primăria Sectorului 1, București, prin Centrul Cultural Sector 1 în cadrul programului „Centenar pentru toți – sesiunea 2017-2020”

Program multianual co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Cu sprijinul: Fundaţia Noua Europă București; Universitatea Națională de Arte București; CESI – Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii București; Asociația Centrul de Fotografie Contemporană Iaşi; Ciprian Mureșan și Galeria Plan B Cluj, Berlin; Galeria Ivan București

Parteneri media: Radio România; Revista ARTA

Salonul de proiecte beneficiază de sprijinul pe termen lung al Fundației Art Encounters Timișoara.